Stil de viata studente

Esti studenta si nu iti ajung banii sa faci tot ceea ce iti doresti?

Cheltuielile lunare iti scot pana si ultimul ban din portofel? Crezi ca ar trebuii sa iti gasesti un loc de munca, dar lipsa experientei nu te ajuta?

Traiesti cu ideea ca locul de munca trebuie sa fie un loc placut pentru care sa fii motivata sa te trezesti dimineata, iar anunturile de genul “ Cautam vanzatoare” sau  “ Cautam sofer cu experienta” nu ti se potrivesc? Anunturile mincionoase sunt la fiecare click si nu stii in care poti avea incredere?

Cu toate ca site-urile sunt pline de joburi, majoritatea sunt foarte prost platite.

Chiar si anunturile cu “Esti frumoasa si poti vorbii limba engleza la un nivel avansat?” le intalnesti la toate colturile, dar nu ai avut curajul sa te gandesti ca ai putea fi tu aceea care poate castiga sute de euro pe saptamana doar stand in fata unui calculator si fiind pur si simplu TU!

Ei bine asta e solutia ideala! Jobul este cunoscut sub numele de videochat!

Sigur probabil acum te gandesti de ce ai face tu asta… Dar gandeste-te ca lucrezi cand vrei si cat vrei, cu cine vrei si poti castiga exact atatia bani cati iti doresti! Ce loc de munca mai exista pe planeta asta cu un program atat de bun? Iar castigurile sunt garantate, job-ul este unul stabil, iar bonusurile sunt lunare.

Te gandesti probabil ca nu ai avea suficienta experienta in comunicare, sau ca nu ai stii cum sa incepi o discutie? Noi pentru asta suntem aici, iti oferim cursuri de limbii straine si traininguri, impreuna cu sprijinul intregii echipe.